Antytila

АНТИТІЛА – “HELLO” LIVE Full Concert 2019

12.10.19

Перший стадіонний концерт групи! Дві з половиною години, близько 20 000 людей разом з Антитілами співали на «Арена Львів». Технічне й сценічне обладнання світового рівня та хіти, які полюбили мільйони людей по всьому світу, живий звук та відверті слова фронтмена Тараса Тополі зі сцени. Так розпочався стадіонний тур “Hello” та нова сторінка в історії гурту Антитіла.

 
25 травня 2017 року гурт відіграв заключний концерт в рамках туру “Сонце” на вертолітній площадці у Києві і з того моменту розпочалась підготовка до туру нового формату та масштабу. Майже два роки праці команди з-понад сотнею людей, втілення сміливих ідей та режисури, сучасна візуалізація. Але й були перешкоди! Нам прогнозували дощі, а дехто вважав що спорт і футбольний матч на новому газоні стадіону важливіші за музику. Все вдалось владнати, Антитіла відстояли концерт, хоча й пішли на обмеження щодо половини стадіону, мінімізувавши загрози для газону і майбутнього матчу збірної України.


Ми цілимося далі! Попереду 2 дні фінальних концертів у Києві. А поки, щоб зануритися в атмосферу, побачити закулісся життя гурту, стати частиною нашої команди на деякий час і прожити це з нами - ми пропонуємо вам перегляд повного live-video з “Арени Львів”. Відчуйте і побачте силу HELLO наживо. Переконайтеся самі, що Антитіла - більше, ніж музика!

Дякуємо усім, хто був з нами на стадіонах! Ви можете пережити ці емоції ще раз! Усіх хто не потрапив - запрошуємо на фінал першої частини туру HELLO у Київ. Прийшла черга рідної столиці! Ексклюзивно, стадіонну сцену ми привеземо у Палац Спорту! А також готуємо сюрпризи.

Ми дякуємо усій команді, друзям, спонсорам та партнерам:

АНТИТІЛА

Соліст, автор текстів – Тарас Тополя

Бас-гітара – Михайло Чирко

Гітара – Жолудь Дмитро

Клавішні / аранжування – Сергій Вусик

Барабани – Дмитро Водовозов

Музика / аранжування – Максим Сиволап


Співорганізатори стадіонного туру: Сергій Вусик, Олена Дубовицька, Сергій Іваненко, Святослав Роман, Анна.Долинська.

Режисер концерту: Анна Обоянська та Антитіла

Звукорежисер - Дмитро Нужний Світло-режисер - Андрій Попов Video Visual - Олег Кіндратів, Сергій Вусик, Олексій Веренчик.

Технічне забезпечення - PR Music. Технічний директор - Віталій Ковалевський

 
Зведення / мастерінг - Хомулко Дмитро «Bobina Records» 
Зйомка / відео монтаж - PicOi Production (позначити)

Громадська активність - Денис Федюнін.

Читайте також:

  • Гурт «Антитіла» передав п’ять тисяч тактичних аптечок для спецпідрозділів ГУР МОУ

    Антитіла передали воїнам Головного управління розвідки Міністерства оборони України п’ять тисяч тактичних аптечок, укомплектованих за стандартами НАТО.[...]
  • Премʼєра! Кліп «Ти саме та»

    Метафоричний, образний відео-ряд про те, як маленька людина, у безмежності холодного простору і Всесвіту, здатна своєю любовʼю запалювати вогонь і давати тепло мільярдам інших.[...]
  • Антитіла в Данії на фестивалі Engage

    Дорогі українці Данії, Ми підтримуємо вас у боротьбі за свободу і незалежність вашої Батьківщини.[...]
  • Антитіла – Київ, Палац Спорту!

    Антитіла оголосили фінальний концерт свого навколосвітнього благодійного туру – Київ, Палац Спорту[...]