Antytila

АНТИТІЛА ОПРИЛЮДНИЛИ ПІДСУМКИ 2018 РОКУ.

28.12.18

«АНТИТІЛА – TDME» увійшла у ТОП 3 найпопулярніших пісень України за підсумками 2018 року. «Найкращий «Рок гурт» від премії “Золота жар-птиця”, сингл «TDME» у TOP-3 пісень, що лунали найчастіше на вітчизняних радіостанціях згідно зведеного річного чарту ФДР,

 
успішні релізи двох кліпів, чотирьох саундтреків, великий північно-американський тур, участь у міжнародному фестивалі «SXSW», почесне звання UNICEF U-Report Ambassador в Україні, понад двадцять мільйонів переглядів відео-кліпів на Youtube, і, найголовніше, анонс першого стадіонного туру «Hello» - ювілейний 2018 рік для Антитіл видався дуже плідним! 
А ще саме в цьому році команда відсвяткувала своє десятиріччя!
 

Розпочавшись зі співпраці з популярним серіалом #Школа, в який пісня «TDME» була обрана головним саундтреком, рік продовжився багатьма знаковими для гурту подіями.

 Взимку Тарас Тополя підписав меморандум про співпрацю з представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, в рамках якого згодом провів десятки зустрічей з молоддю від заходу до сходу країни.


Весною група Антитіла здійснила успішний тур десятьма містами Північної Америки та Канади, а також взяли участь у міжнародному фестивалі SXSW (USA, Austine, Texas). Гурт представив одним із перших Україну на цьому масштабному фестивалі.

           Літо видалося не менш насиченим на події. Антитіла стали хедлайнерами фестивалю відеокультури "ВідеоЖара 2018". Фіналізували семиденний музичний марафон фестивалю Atlas Wekend, виступивши на головній сцені перед світовим хедлайнером гуртом Placebo.

Також влітку група Антитіла презентували найдорожчий та технічно найскладніший за всю історію групи відеокліп «Лови момент». Заради красивих кадрів, щоб передати глибокий смисл, Антитіла подолали найважчий гірський пішохідний туристичний маршрут України, з дітьми, та ще й у сезон дощів. В цьому відео Антитіла вперше показали свої родини.

            Восени група порадувала своїх прихильників новиною про перший стадіонний тур присвячений шостому альбому «Hello» та десятиріччю групи. Антитіла оголосили концерти у п’яти містах: 25.05 - Львів, 7.06- Харків, 15.06 – Полтава, 24.08 – Одеса та 17.11 - Київ.

            Завершує 2018 рік група не менш гучно - релізом відео-кліпу на пісню «Lego» за участю Володимира Зеленського. Пісня стала головним саундтреком ювілейного фільму «Студії квартал 95» під назвою «Я, Ти, Він, Вона», а сам фільм - найочікуванішою прем’єрою 2018 року.

          «Рік пролетів як одна мить. Коли щільність подій зростає, темп життя пришвидшується, важливо залишатися собою і не втратити розуміння заради чого цей марафон, куди він тебе приведе і яка кінцева мета. Рік був дуже важким, але творчо дуже успішним. Я хочу подякувати від імені групи всім хто живе і надихається нашою музикою, від усвідомлення і відчуття що ви поруч, навіть у найважчих ситуаціях з’являються сили! Ми обіцяємо, що в суєті днів не розгубимо і збережемо в собі все те, заради чого ми вперше вийшли на сцену: творити щоб допомагати та змінювати життя людей. До зустрічі на стадіонах, ми знаємо ви цього давно чекаєте. Слідкуйте за новинами та залишайтеся з нами на одній хвилі, бо Антитіла - більше ніж музика!» - підсумував Тарас Тополя.

Читайте також:

  • Гурт «Антитіла» передав п’ять тисяч тактичних аптечок для спецпідрозділів ГУР МОУ

    Антитіла передали воїнам Головного управління розвідки Міністерства оборони України п’ять тисяч тактичних аптечок, укомплектованих за стандартами НАТО.[...]
  • Премʼєра! Кліп «Ти саме та»

    Метафоричний, образний відео-ряд про те, як маленька людина, у безмежності холодного простору і Всесвіту, здатна своєю любовʼю запалювати вогонь і давати тепло мільярдам інших.[...]
  • Антитіла в Данії на фестивалі Engage

    Дорогі українці Данії, Ми підтримуємо вас у боротьбі за свободу і незалежність вашої Батьківщини.[...]
  • Антитіла – Київ, Палац Спорту!

    Антитіла оголосили фінальний концерт свого навколосвітнього благодійного туру – Київ, Палац Спорту[...]