Antytila

“АНТИТІЛА” ВПЕРШЕ ЗІБРАЛИ “ПАЛАЦ СПОРТУ” У КИЄВІ – ДВА АНШЛАГИ ПОСПІЛЬ

20.11.19

16 та 17 листопада гурт “Антитіла” відіграли два аншлагові концерти у київському Палаці спорту в рамках стадіонного туру Hello. Тарас Тополя та його команда заспівали свої найвідоміші пісні разом з багатотисячною аудиторією. Це були два дні справжнього свята української музики. Найголовніше, що “Антитіла” заявили про продовження свого туру – з 14 лютого 2020 року гурт проїде близько 45 міст: від театрів до стадіонів, від районних містечок до міст-мільйонників. Концерти заплановані не тільки в Україні, але і в Польщі та Чехії.

 
 
Коли слово справжнього чоловіка – закон!

Пунктуальність – то нині велика рідкість на теренах українського шоу-бізу, адже глядачів великих концертних майданчиків не часто балують вчасним початком концерту, тому всі були приємно здивовані, коли рівно о 19:00 погасло світло та на сцену під гучні оплески завітали зіркові гості.

16 листопада розпалювати зал Тарас запросив польський рок-гурт CHEMIA, які напередодні концерту у Києві випустили пісню українською Будь собою, чим власне і підкорили аудиторію.

17 листопада вже популярний український співак MELOVIN розпалював молоду гарячу кров у Палаці Спорту.

Занурити в хронологію становлення гурту Антиліла допомагали документальні хоум-відео на екранах, які змусили кожного ностальгувати за своїм 2008-м.

Для учасників гурту важливо було донести до фанів свій, сповнений щасливими та переломними моментами, шлях, яким вони пливли до популярності.

Коли оглядаєш зал, несвідомо замислюєшся, хто ж саме витанцьовує, стрибає, підспівує кожен хіт? В основному, це молоді хлопці та дівчата, патріоти, які горять українською музикою і їм важливо «ловити момент».

Його радість та гордість за два повних Палаци Спорту зарядила зал на максимум.

Сюрпризом для всіх став запрошений хор хлопчиків і юнаків капели ім. Л. Ревуцького. Спільне виконання хіта Там, де ми є розчулило тисячну публіку до сліз.

Кожна пісня з альбому HELLO про важливе, кожна має свою передісторію та змушує слухача поринути у філософські роздуми про життя, при цьому пританцьовуючи.

Головне — залишатися собою і мати стержень! Відверта розмова про міцні стержні, красивих дівчат, народження нового життя та як важливо, щоб поруч з тобою були надійні та вірні партнери по життю – здається, що зі сцени Тарас не оминув жодної теми, яка б не хвилювала справжнього українця.

За мирне небо над головою, якого всі ми так прагнемо, у Палаці Спорту співали патріоти з різних куточків України, яких об’єднала любов до справжньої «солов’їної» музики.

Читайте також:

  • Гурт «Антитіла» передав п’ять тисяч тактичних аптечок для спецпідрозділів ГУР МОУ

    Антитіла передали воїнам Головного управління розвідки Міністерства оборони України п’ять тисяч тактичних аптечок, укомплектованих за стандартами НАТО.[...]
  • Премʼєра! Кліп «Ти саме та»

    Метафоричний, образний відео-ряд про те, як маленька людина, у безмежності холодного простору і Всесвіту, здатна своєю любовʼю запалювати вогонь і давати тепло мільярдам інших.[...]
  • Антитіла в Данії на фестивалі Engage

    Дорогі українці Данії, Ми підтримуємо вас у боротьбі за свободу і незалежність вашої Батьківщини.[...]
  • Антитіла – Київ, Палац Спорту!

    Антитіла оголосили фінальний концерт свого навколосвітнього благодійного туру – Київ, Палац Спорту[...]