Antytila

АНТИТІЛА ЗІБРАЛИ СВІЙ ПЕРШИЙ СТАДІОН!

26.05.19

Популярний український гурт “Антитіла”, який здивував вибором зіркового гостя свого туру Hello, у суботу, 25 травня, представив перше концертне шоу туру, зібравши на стадіоні “Арена Львів” близько двадцяти тисяч прихильників.

 
 
Підготовка до стадіонного туру тривала майже два роки, адже після фінального концерту попереднього туру "Сонце" музиканти одразу почали планувати, а згодом і активно втілювати в життя ідею такого туру. Тепер можна впевнено сказати, що їм вдалося здивувати своїх прихильників.

Концертне шоу Hello, режисерами якого виступили “Антитіла” та Анна Обоянська, – це новий формат концертів гурту, що вже вразив львів‘ян масштабами сценічної конструкції, розмірами екранів, кількістю світлового обладнання. Незмінними залишилися пісні, якісний живий звук, енергетика музикантів, а також відверті слова фронтмена Тараса Тополі зі сцени. 

Фанати гурту отримали якісне live-show з візуальними та графічними ефектами, що повністю занурювали в атмосферу пісень, окрім того музиканти провели візуальний тур 10-річною історією групи. Завдяки технічному партнеру туру, компанії PR Music, “Антитіла” перші в Україні презентували на концерті найсучасніше звукове та світлове обладнання, яке посідає позицію лідера в світі у своєму сегменті. 

На сцені музиканти радували шанувальників своїми піснями близько двох з половиною годин, презентувавши новий альбом Hello. Окрім вже відомих хітів TDME, “Вірила”, “Лови момент”, LEGO, гурт виконав й  інші пісні з нової платівки, а також зіграв хіти з попередніх альбомів. 

“Історична для нас подія. Це табуни мурах по тілу від стадіонного хору, коли разом з тобою, і часто замість тебе, люди співають пісні. Це неймовірне усвідомлення того, що для цих десятків тисяч людей наша музика має значення і займає важливе місце у житті. Я бачив дуже багато родин із малечею на трибунах, я бачив дітей і підлітків, які співали слова всіх пісень. А ще половину концерту і фан-зона, і трибуни шалено танцювали і стрибали. Іноді я навіть переживав за безпеку”, – зауважив фронтмен гурту Тарас Тополя. 

Також музикант розповів, що концерт був під загрозою зриву через матч збірної України.

“Нюанс ще й  в тому, що сам концерт на “Арена Львів”  був під загрозою зриву, ми про це не говорили, але дехто вважав, що спорт і футбольний матч на новому газоні стадіону важливіший за музику. Але, на щастя, все вдалося владнати, і ми змогли відстояти концерт, хоча й пішли на обмеження щодо половини стадіону, мінімізувавши загрози для газону і майбутнього матчу збірної України. В результаті все відбулося, і ми ще раз переконалися, що для тисяч людей “Антитіла” – більше ніж музика”- поділився враженнями Тополя. 

Читайте також:

  • Гурт «Антитіла» передав п’ять тисяч тактичних аптечок для спецпідрозділів ГУР МОУ

    Антитіла передали воїнам Головного управління розвідки Міністерства оборони України п’ять тисяч тактичних аптечок, укомплектованих за стандартами НАТО.[...]
  • Премʼєра! Кліп «Ти саме та»

    Метафоричний, образний відео-ряд про те, як маленька людина, у безмежності холодного простору і Всесвіту, здатна своєю любовʼю запалювати вогонь і давати тепло мільярдам інших.[...]
  • Антитіла в Данії на фестивалі Engage

    Дорогі українці Данії, Ми підтримуємо вас у боротьбі за свободу і незалежність вашої Батьківщини.[...]
  • Антитіла – Київ, Палац Спорту!

    Антитіла оголосили фінальний концерт свого навколосвітнього благодійного туру – Київ, Палац Спорту[...]