Antytila

Гурт Антитіла відправиться у північно-американський тур у 2023 році

29.11.22

Один з найвідоміших українських поп-рок гуртів Антитіла дасть низку концертів у США та Канаді у вересні та жовтні 2023 року.

Музиканти везуть свій сьомий студійний альбом MLNL, улюблені пісні українців, які стали символом віри та надії в Перемогу, а також якісний звук та світло.

«Ми запрошуємо усіх українців в США та Канаді на наші концерти. Протягом всього часу, що ми були на передовій ми відчували неабияку підтримку звідти і знаємо, що нас там чекають. Ми разом співатимемо пісні, які, без перебільшень, сьогодні співають мільйони, а також говоритимемо про війну, з перших вуст. У наших піснях український грув та українська душа!» – ділиться лідер гурту Антитіла Тарас Тополя.

Вересень-Жовтень 2023 року. Квитки незабаром у продажу.

Українські музиканти з першого дня повномасштабного вторгнення змінили свої музичні інструменти на зброю та стали на захист України у складі бойового батальйону. Брали участь у боях за Харківську область про що знятий фільм BBC.

https://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/p0cs677h/frontline-frontmen

Згодом вони заспівали разом З Боно та The Edge з U2, випустили спільну пісню та кліп з Едом Шираном, а також виступили разом на одній сцені кілька місяців тому.

Наразі музиканти всі свої зусилля направляють на волонтерські проекти власного Благодійного Фонду, який також опікується дітьми родин загиблих військових їхнього 130го батальйону.

Офіційний сайт благодійного фонду Антитіла:

https://www.antytila.ua/

Social media:

Fall 2023 meet Antytila band in the USA and Canada.

September-October.

Tickets are coming soon…Stay tuned!

In which cities are you waiting for us?

Читайте також:

  • Гурт «Антитіла» передав п’ять тисяч тактичних аптечок для спецпідрозділів ГУР МОУ

    Антитіла передали воїнам Головного управління розвідки Міністерства оборони України п’ять тисяч тактичних аптечок, укомплектованих за стандартами НАТО.[...]
  • Премʼєра! Кліп «Ти саме та»

    Метафоричний, образний відео-ряд про те, як маленька людина, у безмежності холодного простору і Всесвіту, здатна своєю любовʼю запалювати вогонь і давати тепло мільярдам інших.[...]
  • Антитіла в Данії на фестивалі Engage

    Дорогі українці Данії, Ми підтримуємо вас у боротьбі за свободу і незалежність вашої Батьківщини.[...]
  • Антитіла – Київ, Палац Спорту!

    Антитіла оголосили фінальний концерт свого навколосвітнього благодійного туру – Київ, Палац Спорту[...]