Antytila

Прем’єра

05.08.22

Hello (Англомовна версія) – Official music video: https://youtu.be/YTS8oXf_QVE

Гурт Antytila / Антитіла презентує англомовну версію пісні «Hello» та відеокліп спеціально для BBC.

Це перша пісня після співпраці з Едом Шираном на хіт «2Step». А також друга пісня з майбутнього англомовного альбому гурту Антитіла. У серпні 2022 року пісня «Hello» стане саундтреком до документального фільму міжнародної служби BBC про Антитіла та війну в Україні «Frontman — Frontline». Фільм вийде спочатку на спеціальній платформі BBC iPlayer, а потім на каналах BBC News. Фільм має на меті розповісти мешканцям Сполученого Королівства та світу про творчість, життя гурту Антитіла до і під час війни, а також про військову службу на передовій.

«Ми створили англійську версію пісні «Hello» майже одночасно з українською, і щиро дякуємо за співпрацю у створенні першої версії Piotr «Dziki» Hancewicz, Lukasz Ruchlicki, Grzegorz Stech, Oles Klamuk. Але нова реальність змусила переосмислити цю пісню, тому протягом війни в Україні у неї з’явилася нова лірика. Слова створювалися на передовій. Сьогодні композиція набула інших сенсів якими ми хочемо поділитися зі світом. Цією піснею ми кричимо словами про справедливий, в першу чергу для України мир, а також про ті незворотні наслідки, які спричинить війна, якщо людство не зупинить агресора. З глибоким переконанням, що ці переживання близькі кожній людині на нашій планеті, кожній людині, яка хоче, щоб життя, мир і справедливість восторжествували. Ми написали цю пісню як звернення до людства. Ми звертаємося до кожного громадянина вільного демократичного світу і впевнені, що нас почують», — ділиться лідер гурту Антитіла Тарас Тополя.

У відеокліпі використані кадри з версії 2019 року, за яку відповідав та у головній ролі якої є соліст гурту Detach Олексій Веренчик, який також виступив режисером кліпу. Нові синхрони були зняті в Харківській області під час служби гурту Антитіла у складі 130 батальйону Територіальної оборони міста Києва ЗСУ.

Нагадаємо, ще до початку повномасштабного вторгнення Антитіла вступили до лав Територіальної оборони Збройних Сил України міста Києва. А з 24 лютого приступили до військової служби в Києві. Згодом, у квітні, батальйон, де служать учасники гурту Антитіла відправили на Харківщину. Там вони проходять службу у евакуаційному підрозділі «Маестро» парамедиками-стрільцями. Про військову службу часто діляться у соцмережах.

Читайте також:

  • Гурт «Антитіла» передав п’ять тисяч тактичних аптечок для спецпідрозділів ГУР МОУ

    Антитіла передали воїнам Головного управління розвідки Міністерства оборони України п’ять тисяч тактичних аптечок, укомплектованих за стандартами НАТО.[...]
  • Премʼєра! Кліп «Ти саме та»

    Метафоричний, образний відео-ряд про те, як маленька людина, у безмежності холодного простору і Всесвіту, здатна своєю любовʼю запалювати вогонь і давати тепло мільярдам інших.[...]
  • Антитіла в Данії на фестивалі Engage

    Дорогі українці Данії, Ми підтримуємо вас у боротьбі за свободу і незалежність вашої Батьківщини.[...]
  • Антитіла – Київ, Палац Спорту!

    Антитіла оголосили фінальний концерт свого навколосвітнього благодійного туру – Київ, Палац Спорту[...]