Antytila

ПРЕМ’ЄРА! АНТИТІЛА – LEGO

01.11.18

Антитіла презентували відеороботу на пісню «LEGO», головного саундтреку до нового фільму студії «Квартал 95» «Я, ти, він, вона», який вийде в прокат напередодні Нового 2019 року.

Антитіла презентували відеороботу на пісню «LEGO»,  головного саундтреку до нового фільму студії «Квартал 95» «Я, ти, він, вона», який вийде в прокат напередодні Нового 2019 року.
Після успішних короткометражних відеоробіт «TDME» та  «Лови момент» з  глибоким змістом, група АНТИТІЛА подарувала шанувальникам динамічну та яскраву  роботу «LEGO». Творчість групи тісно пов’язана з кінематографом. Більшість робіт стала саундтреками до фільмів та серіалів. Нова пісня «LEGO» одна з таких. 

«Можна багато і в деталях розказувати про те, як ми вигадували і будували декорацію для кліпу, про те, як пробиралися крізь корабельні стапельні ліси, аби витягнути нашого друга гафера Ростислава з інших зйомок в середині іржавого судна, щоб терміново обговорити схему розташування світлових приладів на нашому знімальному майданчику. Але всі ці історії бліднуть у порівнянні з тим, як натхненно Зеленський крутив колесо прямо в кадрі! В той момент я переконався, що пісня йому дійсно дуже подобається. А ще хочу від себе додати, що пісня Lego - не просто лише саундтрек до комедійної драми «Я, Ти, Він, Вона». Ця пісня - про нашу з вами країну, що переживає чи не найдраматичніший період своєї історії. Закрийте очі і уявіть, що люди сходу і заходу співають її один одному. І десь всередині душі, попри всі чвари, кожен хоче зібрати цей наш спільний поламаний конструктор так, щоб наступив мир і спокій..»- прокоментував фронтмен групи Тарас Тополя.

Також, вперше у зйомках кліпу взяв участь шостий учасник групи АНТИТІЛА – Максим Сиволап, композитор, співавтор та друг гурту.

Пісня «LEGO» увійде в шостий альбом групи АНТИТІЛА «HELLO», який буде презентований у лютому. А також, пісня прозвучить наживо під час стадіонного ювілейного туру містами України у 2019 році на підтримку нового альбому.

Читайте також:

  • Гурт «Антитіла» передав п’ять тисяч тактичних аптечок для спецпідрозділів ГУР МОУ

    Антитіла передали воїнам Головного управління розвідки Міністерства оборони України п’ять тисяч тактичних аптечок, укомплектованих за стандартами НАТО.[...]
  • Премʼєра! Кліп «Ти саме та»

    Метафоричний, образний відео-ряд про те, як маленька людина, у безмежності холодного простору і Всесвіту, здатна своєю любовʼю запалювати вогонь і давати тепло мільярдам інших.[...]
  • Антитіла в Данії на фестивалі Engage

    Дорогі українці Данії, Ми підтримуємо вас у боротьбі за свободу і незалежність вашої Батьківщини.[...]
  • Антитіла – Київ, Палац Спорту!

    Антитіла оголосили фінальний концерт свого навколосвітнього благодійного туру – Київ, Палац Спорту[...]