Antytila

Вперше – Антитіла в Ізраїлі.

11.01.23

Колись саме в Тель Авіві ми зняли один з перших наших кліпів. Саме від ізраїльських інструкторів ми отримували важливі знання, як парамедики і саме найкращі ізраїльські бандажі рятували і продовжують рятувати нашим побратимам життя на передовій.
Відчуваємо певний пієтет та відповідальність за концерт в країні, яка нас розуміє і так підтримує у цій війні.

Ми веземо свій сьомий студійний альбом MLNL та вже улюблені пісні мільйонів, які стали символом віри та надії в Перемогу для людей по всьому світу, а також якісний звук та світло, аби подякувати українцям в Ізраїлі та усім небайдужим за підтримку, для тих, хто сумує – нагадати про дім, а для усіх – показати Україну у піснях.
Концерт гурту Антитіла в Ізраїлі – це особливе шоу, яке поєднує візуальні та світлові режисерські рішення, а пісні плавно переходять в розмови із прихильниками про любов, дружбу, особливу філософію у творчості Антитіл, а також війну і Україну у світі.

https://youtube.com/playlist?list=PLGHkLoltSbDpK-H-9BOqZvDXEyuiTJ90m

«Шалом, еврібаді! Ми запрошуємо усіх українців в Ізраїлі, друзів та усіх небайдужих до України людей на наш концерт. Ізраїль справді особлива країна і ми відчуваємо неабияку відповідальність за наш перший в історії існування гурту виступ там. Ми разом співатимемо пісні, які, без перебільшень, сьогодні співають мільйони, а також говоритимемо про війну, з перших вуст. У наших піснях український грув та українська душа!» – ділиться лідер гурту Антитіла Тарас Тополя.

15.04, Тель Авів. Квитки за посиланням 👇

https://1986.kassa.co.il/announce/74121

Українські музиканти з першого дня повномасштабного вторгнення змінили свої музичні інструменти на зброю та стали на захист України у складі бойового батальйону. Брали участь у боях за Харківську область, про що знятий фільм BBC.

https://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/p0cs677h/frontline-frontmen

Згодом вони заспівали разом З Боно та The Edge з U2, випустили спільну пісню та кліп з Едом Шираном, а також виступили разом на одній сцені кілька місяців тому.

Наразі музиканти всі свої зусилля направляють на волонтерські проекти власного Благодійного Фонду, який також опікується дітьми родин загиблих військових їхнього 130го батальйону.

Офіційний сайт благодійного фонду Антитіла:

https://www.antytila.ua/

Читайте також:

  • Гурт «Антитіла» передав п’ять тисяч тактичних аптечок для спецпідрозділів ГУР МОУ

    Антитіла передали воїнам Головного управління розвідки Міністерства оборони України п’ять тисяч тактичних аптечок, укомплектованих за стандартами НАТО.[...]
  • Премʼєра! Кліп «Ти саме та»

    Метафоричний, образний відео-ряд про те, як маленька людина, у безмежності холодного простору і Всесвіту, здатна своєю любовʼю запалювати вогонь і давати тепло мільярдам інших.[...]
  • Антитіла в Данії на фестивалі Engage

    Дорогі українці Данії, Ми підтримуємо вас у боротьбі за свободу і незалежність вашої Батьківщини.[...]
  • Антитіла – Київ, Палац Спорту!

    Антитіла оголосили фінальний концерт свого навколосвітнього благодійного туру – Київ, Палац Спорту[...]